Remontti jonka sanoma on

selkeä: Ei saa häiritä!

Usein kysyttyä

Tehokkuus?

Akustoivan 3mm tasoitetapetin absorptioluku on 0,2 aw, eli tuote kuuluu E akustiikkaluokkaan. Äänen hiljentäminen on ensisijainen peruste rauhaan ja rento oloon. Kuitutapetti on kestävä.

Kenelle se sopii?

Haluatko säästää lämpöenergiaa asuin- tai liiketiloissa? Häiritsevätkö työkaverisi sinua liian usein työpäivän aikana? Haluatko varmistaa ettei kokousta häiritä? Häiritsevätkö naapurit, kun lapset pitäisi saada nukkumaan? Luo äänettömyyttä ja rauhaa Luomu pintaremontilla, jonka sanoma on selkeä: Ei saa häiritä!

Aikataulutus

Suunnittelemme ja toteutamme urakat sovittujen aikataulujen sekä laadittujen kirjallisten sopimusten mukaisesti. Hyvin suoritettu työ on meille kunnian asia!

Takuu & Laatu

Käytämme remonteissa luonnollisia materiaalia, jotka tukevat terveellistä ja allergiaa aiheuttamatonta sisäilmaa. Materiaalit ovat läpäisseet  testit haitallisten aineiden puuttumisen  ja hiilineutraalisuudesta, kuten TÜV NORD, BIOLife, Climate Neutral Group.

Myös materiaalit ovat hyväksyttyjä allergikoille. Kalkkilaastit ja maalit ovat erityisen kestäviä ja siksi niille on ominaista korkea kestävyys.

Kiinteä Hinta

Aikataulu

2 vuoden takuu

Luonnollisia
materiaalia

Miten saan paremman äänieristyksen ja

energiatehokkaan asunnon?

Asuntojen huono äänieristys ja energiatehottomuus ovat aiheet, jotka koskevat melkein joka toista Helsingissä asuvaa ihmistä.

Keinojen valinnassa tulee muistaa äänen kulkemisen ominaisuudet. Jos äänet tulevat selvästi seinän läpi sen keskialueilta, on kyseessä todennäköisesti seinärakenteen liian hyvä johtamiskyky.

Yleistapauksissa ongelmaa voi lievittää rakentamalla vanhan seinän päälle uusi noin 5cm paksu väliseinä jonka sisään laitetaan akustolevyt vaimentimiksi.

Käytämme vain luonnon perinteisiä A1-paloturvaluokkaisia materiaaleja. Kaikki laastit ja maalit ovat ympäristöystävällisiä ja sertfioittu, sekä merkitty ECO laadulla.

Meiltä saat akustoivan maalausremontin jossa pohjana käytetään energiasäästävää kotimaista tasoitetapettia, sen jälkeen tehdään tasoitus- ja maalaustyöt, jolloin saavutetaan elävä ja hengittävä pinta lattiasta kattoon.

Melun vähentäminen = stressin vähentäminen (kotona ja työssä).

Rakennumsateriaalit ovat profiloitu akustio ominaisuuksien varalle.

Energiaa säästävä jä akustoiva tasoitetapetti

Palvelun tuloksena sisätiloissa ääni ohjautuu oikein ja absorptio 0,7 AW tason, sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kotiteatteritiloihin vähentämään kaikuja.

Aänenvaimennus tehokkaasti ja kopaktisti

Asiakaslupaus

Kun ostat Luomu Rempalta, ostat enemmän kuin vain remontti – ostat myös palvelupaketin, joka tekee asunton omistamisesta miellyttävää, vaivatonta ja taloudellista.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö