ANTIBAKTEERINEN MAALAUS

Usein kysyttyä

Tehokkuus?

Käytämme korkealaatuisia italialaisia Colorificio ​​ATRIA-maaleja, jotka on sertifioitu Euroopassa. Maaleilla on selkeät antiseptiset ominaisuudet, mitkä on todettu riippumattomien laboratorioiden ja tutkimuslaitosten tutkimustuloksilla Giordano Instituutilla.

Kenelle se sopii?

Sinulle, joka haluaa suojata kotisi ja itseäsi homeen ja bakteerien vaikutuksilta, jotka puolestaan voivat heikentää Sinun ja läheistesi terveyttä. Seinän maalaaminen antibakteerisella maalilla varmistaa hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttavien tekijöiden estämisen, koska se tappaa paitsi olemassa olevat bakteerit ja homeet sekä myös estää uusien esiintymisen. Alun perin kyseinen maali kehitettiin lääketieteellisille laitoksille, mutta nyt sen käyttö on mahdollista myös kodin korjaamisessa.

Aikataulutus

Suunnittelemme ja toteutamme urakat sovittujen aikataulujen sekä laadittujen kirjallisten sopimusten mukaisesti. Hyvin suoritettu työ on meille kunnian asia!

Takuu & Laatu

Käytämme korkealaatuisia italialaisia ​​ATRIA-maaleja, jotka on sertifioitu Euroopassa. Maaleilla on selkeät antiseptiset ominaisuudet, mitkä on todettu riippumattomien laboratorioiden ja tutkimuslaitosten tutkimustuloksilla Giordano Instituutilla.

Suojele Itseäsi ja muita Lähimpiä!

Palvelumme valikoimaan kuuluu myös seinien ja pintojen maalaaminen antibakteerisella kosteudenkestävällä maalilla. Kyseinen tilojen maalaaminen on avain terveydellesi ja kodin seinien suojaaminen kosteudelta ja homeelta.

Antibakteerinen maali soveltuu erinomaisesti korjauksiin tiloissa, joissa on korkea kosteus, kuten keittiössä, wc:ssä tai kylpyhuoneessa, se ei vaadi monimutkaista huoltoa eikä säröile vuosien varrella.

Kiinteä Hinta

Aikataulu

2 vuoden takuu

100% EFFECT

TURVAA OMA KOTISI!

Hello

Antibakteerisen maalin edut:

  • Suojaa homeelta ja bakteereilta
  • Eristys kosteutta ja kondenssivettä vastaan
  • Tappaa olemassa olevat taudinaiheuttajat
  • Muodostaa kestävän pinnoitteen, joka kestää kuivaa ja märkää puhdistusta

AntiBacterical


Seinän maalaaminen antibakteerisella maalilla varmistaa hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttavien tekijöiden estämisen, koska se tappaa paitsi olemassa olevat bakteerit ja homeet sekä myös estää uusien esiintymisen. Alun perin kyseinen maali kehitettiin lääketieteellisille laitoksille, mutta nyt sen käyttö on mahdollista myös kodin korjaamisessa.

Ohenne

Vesi

Riittoisuus

3 m2 / lt kahdelle, kolmelle kerrokselle

Käyttö

Siveltimellä, telalla tai ruiskulla

Pakkauksissa

0,75 – 5 – 13 Lt

Tekniset tiedot

Suojaus-todistus

Lataa

Asiakaslupaus

Kun ostat Luomu Rempalta, ostat enemmän kuin vain remonttia – ostat myös palvelukokonaisuuden, joka tekee asunnon omistamisesta miellyttävää, nykyaikaista ja kaikkein tärkeintä – terveellistä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö