EKOLOGINEN & HENGITTÄVÄ KOTI

Usein kysyttyä

Tehokkuus?

Kalkkiseinän pinnat ovat antistaattisia ja niiden korkea PH-arvo estää homeen ja muiden mikro-organismien kasvua. Kalkki ei sisällä haitallisia aineita, allergeeneja tai bakteereita ja siten luo perustan terveelle sisäilmalle.

Kenelle se sopii?

Ekologiset materiaalit joita käytetään sisäpintojen pinnoitukseen on trendi joka ei ole pelkästään muodikasta mutta myös, lahja jota voit antaa terveydellesi. Luomuremontti on meidän elämän työtä ja on hyväksi Teidän hyvinvoinnillenne.

Aikataulutus

Suunnittelemme ja toteutamme urakat sovittujen aikataulujen sekä laadittujen kirjallisten sopimusten mukaisesti. Hyvin suoritettu työ on meille kunnian asia!

Takuu & Laatu

Käytämme remonteissa luonnollisia materiaalia, jotka tukevat terveellistä ja allergiaa aiheuttamatonta sisäilmaa. Materiaalit ovat  läpäisseet  testit haitallisten aineiden puuttumisen  ja hiilineutraalisuudesta, kuten TÜV NORD, BIOLife, Climate Neutral Group.

Myös materiaalit ovat hyväksyttyjä allergikoille. Kalkkilaastit ja maalit ovat erityisen kestäviä ja siksi niille on ominaista korkea kestävyys.

Kiinteä Hinta

Aikataulu

2 vuoden takuu

Luonnollisia
materiaalia

Elä parhaassa ekologisessa ympäristössä!

Suurimman osan elämästämme vietämme sisätiloissa!

Terveen sisäilman saavuttamiseksi ja nykypäivän ilmatiiviillä rakennusmenetelmillä rakennusmateriaalien valinta sisustukseen on erityisen tärkeä. Huoneen ilmasto määräytyy suurelta osin lämpötilan ja kosteuden perusteella, mikä voi joissain tapauksissa johtaa kosteuden seinien pintaan ja siten terveydelle haitallisten homeiden muodostumiseen.

Sievert kalkkilaastilla on kaikki terveelliseen sisäilmaan tarvittavat ominaisuudet ja se on myös ympäristöystävällinen ja terveydelle vaaraton. Se tarjoaa sisäilman kosteuden erinomaisen hallinnan ja on läpäissyt saksalaisen TÜV Nord -testin haitallisten aineiden puuttumisen varalta. Se on myös sertifioitu hyväksytyksi allergikoille.

Viime vuosina allergioiden määrä kasvaa edelleen ja juuri allergikot ovat erityisen herkkiä haitallisille aineille ja pyrkivät siksi mukavaan ja terveelliseen sisäilmaan. Siksi tuotteiden soveltuvuus allergikoille on yksi kodin hygienian tärkeimmistä testikriteereistä. Rakennusmateriaali, joka ei sisällä haitallisia aineita, allergeeneja tai bakteereita, luo perustan terveelle sisäilmalle.

Terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen on hyvä investointi

Höyrynläpäisevyys: Sisäkäyttöön tarkoitetut kalkkilaastit ja maalit säätelevät ilman kosteutta luonnollisella tavalla niiden höyrynläpäisevyydestä johtuen. Kalkkituotteiden hyvä kosteudensiirtokyky tarjoaa pinnan nopean kuivumisen ja estää siten mikro-organismien kasvua.

Hygienia kotona. Ympäristöominaisuuksiensa vuoksi sisäiseen käyttöön tarkoitetut kalkkituotteet ovat erityisen sopivia allergikoille.

Ei sisällä biosidejä. Emäksisyytensä vuoksi ne estävät homeiden kasvua. Kalkkilaastit sisäiseen työhön ilman biosidejä luonnollisella ja ympäristöystävällisellä tavalla estävät mikro-organismien kasvua.

Puhtaus. Sisäkäyttöön tarkoitettujen kalkkilaastin pinnat ovat antistaattisia, ts. ne eivät kerää sähköä eivätkä siten houkuttele epäpuhtauksia.

Sievert – Kalkkilaastit

“AKURIT puhdistustekniikka

Nykyaikaiset tiedot osoittavat, että mukava vyöhyke henkilölle on välillä 40 – 60% suhteellisessa kosteudessa. Korkean höyrynläpäisevyyden ja absorbointikykynsä ansiosta käyttämämme kalkkilaastit säätelevat tehokkaasti sisäilmaa, tasoittaen ilman suhteellisen kosteuden voimakkaan kasvun ja laskun.

Kalkkilaasti on luonnollista materiaalia jota käytetään seinien ja kattojen sisustamiseen erityisen sileiden pintojen tuottamiseksi korkeimpaan laatuluokkaan Q4 saakka. Sievert: n kalkkikitti muodostaa täydellisen pohjan maalaamiseen. Päällystäminen luonnollisella kalkilla tai silikaattimaalilla tukee optimaalista sisäilmastoa. Kerralla levitetyn kerroksen paksuus on 1-2 mm, kerroksen kokonaispaksuus on enintään 5 mm.

Kalkki: itse luonnon korkean teknologian tuote

Kalkki rakennusmateriaalina omaa pitkän historian joka ulottuu aina Antiikin Kreikkaan saakka ja on osoittautunut hyväksi materiaaliksi läpi vuosituhansien. Tästä syystä se soveltuu myös nykyaikaiseen uudis- ja korjausrakentamiseen nykypäivän olosuhteissa.

Kalkki on luonnollinen rakennusmateriaali, joka tukee terveellistä ja allergiavapaa sisäilmaa. Sisäkäyttöön tarkoitetuilla kalkkikipsillä ja -laastilla on korkea alkalisuus, mikä estää haitallisia aineita, bakteereita ja hometta. Materiaalit estävät mikrobiologisia vaurioita, mukaan lukien kapillaarivaikutuksestaan, absorboivat ylimääräisen kosteuden huoneilmasta, pitävät sitä jonkin aikaa ja vapauttavat tarvittaessa uudelleen huoneilmaan.

Todella mukava mikroilmasto huoneissa luodaan ilmeisten fysiikan ja kemian lakien mukaisesti. Asianmukaisen höyrynläpäisevyyden, niiden koostumuksen turvallisuuden ja kyvyn perusteella viimeistelytuotteet kestävät haitallisia mikro-organismeja vastaan. Tässä mielessä korkealaatuinen kalkkikivi yhdessä yläpinnoitteiden kanssa täyttää kaikki vaatimukset.

Nykyaikaisissa rakennusmateriaaleissa tulisi olla vähimmäispäästö haitallisia aineita. Biologisesti turvalliset laastit täyttävät nämä vaatimukset täysin. 

Kalkki, kalkkijauho ja kvartsihiekka – tästä koostuvat biologisesti turvalliset laastit ja kitit! Materiaalit koostuvat yksinomaan luonnollisista mineraalimateriaaleista, eivätkä sisällä polymeerejä. Teollisuusmateriaaleilla käsitellyillä seinillä on antistaattinen vaikutus, ne eivät houkuttele pölyä ja muita epäpuhtauksia, mikä antaa sinun ylläpitää moitteettoman puhtauden ja hygienian tiloissa aina sairaaloista päiväkoteihin ja kouluihin.

Kosteuden säätö

Liiallinen ilmankosteus luo edellytykset kondensaation muodostumiselle seinille, mikä tietyissä olosuhteissa voi edistää mikro-organismien ja homeen kasvua, mikä puolestaan ​​aiheuttaa allergisia reaktioita, astmaattisia ja onkologisia sairauksia.

Riittämätön ilmankosteus, ns. kuivuus, esiintyy usein kuumennusjakson aikana ja provosoi kuivaa ihoa ja nenänielua, mikä myötävaikuttaa hengityselinten ja allergisten sairauksien kasvuun.

Asiakaslupaus

Kun ostat Luomu Rempalta, ostat enemmän kuin vain remonttia – ostat myös palvelukokonaisuuden, joka tekee asunnon omistamisesta miellyttävää, nykyaikaista ja kaikkein tärkeintä – terveellistä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö