SISÄILMAN PUHTAUS

Usein kysyttyä

Tehokkuus?

Käytämme korkealaatuisia maaleja, jotka on sertifioitu Euroopassa. Maaleilla on selkeät antiseptiset ominaisuudet, mitkä on todettu riippumattomien laboratorioiden ja tutkimuslaitosten tutkimustuloksilla Giordano Instituutilla.

Kenelle se sopii?

Sinulle, joka haluaa suojata kotisi ja itseäsi homeen ja bakteerien vaikutuksilta, jotka puolestaan voivat heikentää Sinun ja läheistesi terveyttä. Seinän maalaaminen antibakteerisella maalilla varmistaa hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttavien tekijöiden estämisen, koska se tappaa paitsi olemassa olevat bakteerit ja homeet sekä myös estää uusien esiintymisen. Alun perin kyseinen maali kehitettiin lääketieteellisille laitoksille, mutta nyt sen käyttö on mahdollista myös kodin korjaamisessa.

Aikataulutus

Suunnittelemme ja toteutamme urakat sovittujen aikataulujen sekä laadittujen kirjallisten sopimusten mukaisesti. Hyvin suoritettu työ on meille kunnian asia!

Takuu & Laatu

Käytämme korkealaatuisia maaleja, jotka on sertifioitu Euroopassa. Maaleilla on selkeät antiseptiset ominaisuudet, mitkä on todettu riippumattomien laboratorioiden ja tutkimuslaitosten tutkimustuloksilla Giordano Instituutilla.

Ota sisäilman haltuun!

Jos olet huolestunut asunnon sisäilmasta – meiltä löytyy ratkaisuja ja osaamista! Tarjoamme asiakkaille maalauspalveluja, joilla voit nauttia puhtaasta sisäilmasta ja huolella tehdystä työstä. Materiaalit ovat korkealuokkaiset ja löytyvät meiltä varastosta.

Kiinteä Hinta

Aikataulu

2 vuoden takuu

Luonnollisia
materiaalia

ATRIATHERMIKA GREEN CLEAN AIR

  • Puhdista sisätilojen ilmaa
  • Suojaa homeelta ja bakteereilta
  • Eristys kosteutta ja kondenssivettä vastaan
  • Lämmöneristys
  • Tappaa olemassa olevat taudinaiheuttajat
  • Palonkestävä
  • Ympäristöystävällinen
  • Muodostaa kestävän pinnoitteen, joka kestää kuivaa ja märkää puhdistusta

LUOKKA A+
SERTIFIKAATTI

ATRIATHERMIKA GREEN sisätiloihin


Lämmöneristysmaali on melko uusi tuttavuus rakennusmateriaalimarkkinoilla, mutta on jo tehnyt vaikutuksen. Tällaisen maalin päätavoitteena on minimoida huoneen seinän läpi tapahtuvaa lämpöhävikkiä.

Lämpöä eristävä maali sisätiloihin, joka ei sisällä formaldehydiä ja muita terveydelle haitallisia aineita. Maali noudattaa korkeimpia eurooppalaisia ​​normeja haihtuvien orgaanisten yhdisteiden päästötason sääntelyssä – luokitus A + (EN ISO 16000-9: 2006).

LUOKKA A+
SERTIFIKAATTI

Ohenne

Vesi

Riittoisuus

3 m2 / lt kahdelle, kolmelle kerrokselle

Käyttö

Siveltimellä, telalla tai ruiskulla

Pakkauksissa

0,75 – 5 – 13 Lt

Tekniset tiedot

Suojaus-todistus

Innovatiivisen sertifioidun Clean Air Action2: n ansiosta Atriathermika Green pitää ilman puhtaana näin mahdollistaen elämistä terveellisimmässä ympäristössä, jossa ei ole haitallisia aineita. Formaldehydi ja muut ympäristössä olevat saastuttavat aineet liukenevat ja eliminoituvat tehokkaasti. Maalin tehokkuus on testattu ja varmennettu tunnetuimmissa italialaisissa laboratorioissa. Kondensoitumista estävä ja ääntä vaimentava tuote, hienorakeinen, valmistettu ja testattu Atrian hyvinvointitekniikan takuun mukaan.

ATRIATHERMIKA GREEN-maali on optimoitu sisätiloihin ja sen pääpiirteet ovat korkea eristysaste, jonka ansiosta sisäinen lämpö ei hajaannu ulkopuolelle, lämmön jakautumisen tasaisuus koko pinnassa ja erittäin korkea homeen vastustuskyky.

Kaikki tämä merkitsee sisäisen elinympäristön täydellistä parantamista, ihmisille haitallisten aineiden täydellistä poissaoloa sekä ilmanlaadun ja hyvinvoinnin tuntuvaa paranemista. Lisäksi sertifioidulla lämmöneristyskertoimella * 20% korkeampi kuin perinteisessä pinnoitteessa, ENERGIASÄÄSTÖ taataan.

Asiakaslupaus

Kun ostat Luomu Rempalta, ostat enemmän kuin vain remonttia – ostat myös palvelukokonaisuuden, joka tekee asunnon omistamisesta miellyttävää, nykyaikaista ja kaikkein tärkeintä – terveellistä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö