LUOMU REMPPA

We are Green

Luomurempan päätavoitteena on parantaa asiakkaiden tyytyväsyyttä ja hyvinvointia tuomalla ”Luomu”-käsitteen remonttialalle. Nyt on sinunkin vuoro siirtyä uuteen vaiheeseen, eli vihreään rakentamiseen.
Arkkitehtuuri- ja rakennusteollisuus ovat siirtymässä tähän suuntaan jo tänään, joten on odotettavissa että 3-5 vuoden kuluttua se mikä on nyt vihreä – tulee olemaan normi.

SIKSI ME OLEMME HENGESSÄ MUKANA JA TEHDÄÄN LUOMU-PINTAREMONTTIA JO NYT!

Erottuvuus

Meiltä saat kokonaisvaltaisen paketin laadukkaista ja juuri Sinulle personoidusta remonttisuunnitelmista aina lopulliseen silaukseen saakka. Sinä asiakkaana olet tarkeässä roolissa ja me pidetään Sinua aina ajan tasalla ja pyritään huomioimaan kaikki toiveesi. 
Meidän palveluvalikoimalla saa toteutettua terveellistä ja odotuksia ylittävän lopputuloksen. Me tarjoamme yksilöllistä palvelua, tehdään töitä intohimolla ja isolla sydämellä. Kohteen suuruus meitä ei pelota, sillä meiltä onnistuu pääurakointi ja aliurakointi uudis- sekä saneerauskohdissa.

ME OLEMME JOUSTAVIA JA PIDETÄÄN KIINNI SIITÄ, MITÄ SOVITAAN!

Asiakassuhteet

Me uskotaan siihen, että tarjoamalla laadukkaita palveluita, aikaansaamalla loistavia tuloksia saamme rakennettua pitkäaikaisia asiakassuhteita.
Emme halua sitoa asiakkaita väkisin pitkillä määräaikaisuuksilla, vaan luotamme siihen, että asiakkaamme haluavat tehdä juuri meidän kanssa töitä.
Pitkäaikaiset vakioasiakkaat sekä jatkuvat suosittelujen kautta tulevat yhteydenotot ovat vahvoja merkkejä siitä että olemme onnistuneet pitämään kiinni meidän arvoista ja lupauksista.

Asiakaslupaus

Kun ostat Luomu Rempalta, ostat enemmän kuin vain remonttia – ostat myös palvelukokonaisuuden, joka tekee asunnon omistamisesta miellyttävää, nykyaikaista ja kaikkein tärkeintä – terveellistä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö